Pinggan mangkuk viral Central market kembali lagi

August 13, 2017


Hari tu kan jualan pinggan viral kat Central Market ni kan terhenti sekejap sebab kehabisan stok. Ingat lagi entry aku dulu
Sekarang dah ada balik siap ada jualan Road Tour lagi kat Citta Mall ,Ara Damansara sampai 13 Ogos.

Tapi semalam aku tak pergi situ beli pinggan mangkuk viral ni. Aku jumpa penjual lain ..sepupu member aku kat Damansara Damai. Dah lama dia jual pretty plates ni secara online kat instagram. Tapi sekarang dia dah sewa kedai .

So semalam gigih le aku heret cik Abe yg cedera kaki terjatuh tersadung kat stesen Let kelmarin huhuhu ke Damansara Damai. Aku yg drive sebab kaki kanan dia bengkak.








Cantik-cantik belaka ...lagi lama kat situ mau terangkut semua design..huhu
Apa yang aku beli?
Tuuuu...gambar atas sekali tu



Happy giler dapat corak kesukaan ni. Boleh lah nak letak lauk. Ada tinggal dua je tadi. Mujur yang tinggal warna idaman iaitu hitam.


Mangkuk atas ni kat belakang dia ada tulis microwave safe dan dishwasher safe
so selamat utk panaskan makanan.



Nak tau kat mana aku beli?

Boleh tengok IG : eleuhara

Alamat kedainya :

C917,Park Avenue, Jalan Pju 10/1
Damansara Damai
Petaling Jaya

Waktu perniagaan:
Isnin-jumaat : 9mlm-12 mlm
Sabtu- Ahad: 9pagi - 6 petang










You Might Also Like

1 comments

  1. nanti pergi KL nak terjah lah!berkenan sungguh!

    ReplyDelete

Featured post

Percutian Family ke Perth 2017 - Hari kedua (Fremantle, Perth City, Bell Tower)

26 Ogos 2017 - Sabtu Hari kedua bangun bersemangat nak berjalan. Siapkan sarapan dulu. Buat nasi goreng sardin. Bawak bekal roti...

Like us on Facebook